پیاده سازی انواع پوسته گرافیکی وبسایت، مطابق استانداردهای سئو، مخاطب شناسی و روانشناسی رنگها

قالب یا پوسته سایت

پوسته یا قالب، ظاهر و طرح گرافیکی سایت است و موارد زیادی را شامل می شود. برای مثال رنگ آمیزی سایت، نوع و سایز فونت ها، طرح و طرز قرار گرفتن تصاویر، متن و سایر اجزا، افکت ها و غیره.

قالب ریسپانسیو

امروزه بسیاری از کاربران اینترنت با استفاده از موبایل به وب گردی می پردازند. در صورتی که سایت شما در موبایل به خوبی به نمایش درنیاید بخش زیادی از کاربران را از دست می دهید.

رویکرد طراحی ریسپانسیو (واکنشگرا) نوعی از طراحی را پیشنهاد می دهد که بر اساس اندازه صفحه، پلتفرم و جهت به رفتار و محیط کاربر پاسخگو باشد.

به عنوان مثال زمانی که کاربر از طریق موبایل، تبلت و یا مانیتورهایی با رزولوشن بالا سایت را تماشا می کند ساختار ظاهری سایت به گونه ای تغییر پیدا کند که قابلیت پیمایش سایت در این ابزارها به راحتی فراهم گردد.

قالب وان پیج

سایت وان پیج یا تک صفحه، قالبی است با ویژگی های ریسپانسیو که تمام امکانات و مطالب روی صفحه اول آن قرار گرفته و شما با اسکرول کردن می‌توانید به قسمت‌های مختلف سایت دسترسی پیدا کنید.

کار با قالب های وان پیج در موبایل بسیار راحت تر از قالب های دیگر است.

حجم یک سایت وان پیج نسبت به دیگر سایت‌ها بسیار سبک تر است.

از معایب پوسته های وان پیج مناسب نبودن این پوسته ها برای سئو است. زیرا به دلیل محدودیت استفاده از کلمات کلیدی در یک صفحه امکان بهینه سازی برای تعداد زیادی از کلمات کلیدی را از دست می دهیم.

تکنولوژی های مورد استفاده در طراحی و پیاده سازی قالب سایت

مرورگرها: مرورگرها مترجمان وب هستند. وقتی آدرس سایتی را وارد می کنید، مرورگر به سرور درخواست اطلاعات می دهد و زمانی که اطلاعات رسید آن ها را به صورتی که برای ما قابل درک باشد در صفحه نمایش می دهد. مهمترین مرورگرهای وب عبارت اند از Google Chrome، Safari، Firefox و Internet Explorer

HTML: اچ تی ام ال یک زبان نشانه گذاری است که ساختار یک وبسایت را مشخص می کند. به طوری که مرورگرهای وب می دانند چه چیزی را باید نمایش دهند.

CSS: سی اس اس به طراحان اجازه می دهد رنگ ها، فونت ها و انیمیشن ها را در یک صفحه وب تغییر دهند به طوری که صفحه زیباتر و بهتر به نظر بیاید.

LESS و SASS: زبان های پیش پردازنده css هستند که کار با css را ساده تر نموده و عملکردهایی را به آن اضافه کرده اند.

جاوا اسکریپت: جاوا اسکریپت زبان برنامه نویسی می باشد که بر روی مرورگر بازدید کننده اجرا می شود. به کمک این زبان می‌توان به اشیاء داخل صفحات HTML دسترسی پیدا کرد و آن‌ها را تغییر داد. به همین علت برای پویا نمایی در سمت کاربر، از این زبان استفاده می‌شود.

فریم ورک ها

برخی از فریم ورک های مورد استفاده در طراحی سایت عبارت اند از:

Meteor: یک فریم ورک جاوا اسکریپت بر پایه ی Node JS است، که عمده ی کارش ایجاد امکاناتی برای تعاملات real time در برنامه است.

Bootstrap: یک فریم ورک رابط کاربری شامل دستورات html، css و javascript برای ایجاد المان های مورد نیاز طراحی وب است.

وردپرس: یک سیستم مدیریت محتوا است که با زبان php نوشته شده است.

Ionic: آیونیک یک فریم ورک توسعه mobile web application بر پایه html5 ، CSS و جاوا اسکریپت است.

کتابخانه ها

JQuery: جی کوئری یکی از محبوب ترین کتابخانه های جاوا اسکریپت است که هدف اصلی آن ساده سازی اسکریپت های جاوا اسکریپت می باشد.

Underscore: یکی از کتابخانه های جاوا اسکریپت است. این فریم ورک شامل توابعی است که بر حسب نیاز می توانید از آن ها استفاده نمایید.