مالتی مدیا در لغت به معنای چند رسانه ای بوده و به استفاده از عناصر صوت و تصویر با قابلیت های انیمشن و متحرک سازی، برای انتقال پیام یا مفهومی در جهت یک هدف خاص و یا انجام دادن کاری توسط آن گفته می شود.
عکاسی هنری نوعی عکاسی است که هدف اصلی آن ابراز دیدگاههای خلاق و الهام هنری عکاس میباشد. عکاسی هنری از آن جهت از دیگر ردههای عکاسی متمایز است که برخلاف عکاسی خبری هدف آن ثبت تصاویر مربوط به اخبار نیست و نیازی به پایبندی به اصول اخلاقی خبرنگاری ندارد و نیز برخلاف عکاسی تبلیغاتی برای فعالیتهای اقتصادی یا فروش محصولات یا خدمات بکار نمیرود.
در دنیای تجارت و کسب و کار امروزی، عکس و عکاسی بیش از هزاران واژه میارزد. همه چیز از وبسایتها تا بروشورها و آگهیهای تبلیغاتی تلویزیونی به کیفیت و زیبایی عکسهایی بستگی دارد که پیام کسب و کار را به دیگران میرساند.
عکاسی صنعتی یک رشته حرفهای از عکاسی است که برقراری ارتباط با مشتری و سایر کسب و کارها را به منظور به تصویر کشیدن فرآیند صنعتی، ابزار و ماشینآلات هر تجارت، ممکن میسازد.
یک عکاس حرفهای میتواند عکسهایی بگیرد که علاوه بر جالب بودن، تصویر همهجانبه و خوبی از کسب و کار شما به دیگران نشان دهد.
تیزر در اصطلاح انگلیسی چیزی است که موجب تحریک حس کنجکاوی در شخص می شود. بنابراین تیزر تبلیغی در واقع هرچیزی می تواند باشد که موجب می شود مشتری شما برای گرفتن اطلاعات بیشتر در مورد محصول و خدمات شما کنجکاو می شود و این می تواند یک ویدئو، یک متن، یک فایل صوتی یا هر چیز دیگری باشد. در اصطلاح فنی تیزر های تبلیغی حتی ممکن است مستقیما محصول را معرفی نکند بلکه بینندگان را برای دیدن تبلیغات بعدی که محصول را معرفی می کند، کنجکاو کنند.
در ایران، معمولا زمانی که صحبت از تیزر تبلیغاتی می شود، منظور همان ویدئو یا کلیپ تبلیغاتی است. تیزرها با استفاده از جاذبههای صوتی و تصویری سعی در جلب توجه و اغنای مخاطبان خود دارند. هر چند تیزرها در مکانهایی مانند سینما نیز نمایش داده می شوند اما بیش ترین کاربرد آنها در شبکههای تلویزیونی است.
پویانمایی یا همان انیمیشن، فرایند ایجاد توهم حرکت و تغییر بوسیله نمایش سریع یک سلسله از تصاویر ثابت است که تفاوت جزئی با هم دارند. تصور می شود که این توهم - بطور کلی تصاویر متحرک - به خاطر پدیده Phi باشد. انیماتورها، هنرمندانی هستند که در ساخت انیمیشن تخصص دارند.
انیمیشن را می توان بوسیله یک رسانه آنالوگ، ورق های پویانما، فیلم تصاویر متحرک، نوار ویدئو و رسانه های دیجیتال مانند فرمت های GIF، Flash و ویدئوی دیجیتالی، ضبط کرد. برای نشان دادن انیمیشن، از یک دوربین دیجیتالی، کامپیوتر یا پروژکتور و تکنولوژی های جدیدی که تولید شده اند، استفاده می شود.
روش های پویانمایی شامل متد ساخت انیمیشن سنتی و متدهای انیمیشن سازی استاپ موشن از اشیای دو بعدی یا سه بعدی، برش های کاغذی، عروسک و پیکرهای سفالی است. تصاویر بطور سریع و پشت سر هم، معمولا با ۲۴، ۲۵، ۳۰ یا ۶۰ فریم در ثانیه، نشان داده می شوند.